Oceans Club

Rólunk

Cégünk 2011-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely alapítása óta törekszik a vevői elégedettség megteremtésére, így az Ocean’s Club brand létrehozásánál is fontos szempont volt a megbízhatóság és a minőségi szolgáltatás.

Mindkét gyermekünk életében meghatározó elem a sport, a versenyzés. Fanni lányunk 12 évig szinkronúszott, csapatával, illetve a Magyar Válogatottal számos hazai és nemzetközi verseny győztese, míg kisebbik lányunk, Nelli eredményes utánpótlás korú úszó.

Így nem is volt kérdés, hogy a vízi sportok világában szeretnénk valami újat, valami izgalmasat, valami egyedit létrehozni.

Sok tapasztalás, próbálgatás után találtunk rá az általunk forgalmazott márkákra, melyek termékei egytől-egyig felülmúlnak minden elképzelést mind minőségben, mind szín-és mintavilágban és kényelemben.

Küldetésünk

Szeretnénk MI lenni az a brand, akiben a saját és személyes tapasztalataink miatt mindenki megbízik és megtalálja a számára a tökéletest.

Számunkra ez a vállalkozás egy utazás, számos remek sportolót, vízimádót repíthetünk magunkkal akár az uszoda világába, akár az óceánok, tengerek partjaira fürdőruháink, kiegészítőink merész, ötletes és végtelenül komfortos darabjaival.

Célunk és vágyunk, hogy az Ocean’s Club neve egyet jelentsen a víz szeretetével, a víz világát kedvelő közösséggel.

Mottónk

Vidám életérzés megbízható minőséggel párosulva